, ,

Λέβητας Αερίου Luna Classic 28kW BAXI

Κωδικός: 09201


Επιτοίχιος λέβητας αερίου συμπύκνωσης Baxi Luna Classic 28kW .

Eπιτοίχιος λέβητας αερίου LUNA CLASSIC

Διαστάσεις ΥxΠxΒ : 700 x 395 x 285mm

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης, με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με προηγμένες λειτουργίες ΖΝΧ relax και boost για εξάλειψη των κρύων διαστημάτων.

Η Luna Classic αποτελεί μια βασική επιλογή για διαμερίσματα ή μικρές οικίες, με μικρές διαστάσεις (700 x 395 x 285) ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε στενούς χώρους όπως ντουλάπια κουζίνας ή αποθήκες.
Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής με δυνατότητες επιλογής μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας ελεγκτών. Η καρδιά της Luna Classic είναι η νέα ηλεκτρονική της πλατφόρμα που υπερκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των ιστορικών Luna μοντέλων και ανεβάζει τον πήχη σε νέα επίπεδα.
Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στις απαιτήσεις του χρήστη. Έτσι επιτυγχάνεται πλήρης παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση του συστήματος χωρίς να χάνεται η ευκολία στη χρήση.
Η γκάμα της Luna Classic περιλαμβάνει δύο μοντέλα συνδυασμένης λειτουργίας θέρμανσης και ΖΝΧ (Luna Classic 24, Luna Classic 28).

Κωδικός προϊόντος: 09201 Κατηγορίες: , ,