, ,

Λέβητας Αερίου De Dietrich MPX 33kW

Κωδικός: 06061


Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου De Dietrich MPX διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό ονομαστικής απόδοσης που φθάνει μέχρι το 109%. Διαθέτουν μικρό μέγεθος, επιτρέποντας την τοποθέτηση τους ακόμα και στο μικρότερο χώρο.  Έχουν μεγάλη αντοχή, καλή ενεργειακή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία.

Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου De Dietrich MPX διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό ονομαστικής απόδοσης που φθάνει μέχρι το 109%. Διαθέτουν μικρό μέγεθος, επιτρέποντας την τοποθέτηση τους ακόμα και στο μικρότερο χώρο.

Δοκιμασμένοι να αντέχουν: Ο κορμός του λέβητα είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα και τα υδραυλικά μέρη αυτού από ορείχαλκο. Μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη τεχνολογία με εφαρμογή για πάνω από 20 χρόνια.

Ενεργειακή απόδοση: Ενεργειακή κλάση Α σύμφωνα με το πρότυπο ErP Mέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος διαμόρφωσης ισχύος, χάρη στη διπλή όδευση των καυσαερίων από τον εναλλάκτη Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης λειτουργίας από 14~100% της ισχύος, ώστε να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης (από 2 έως 33kW).

Προστασία του περιβάλλοντος: Χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, Class 6 κατά το ΕΝ 15502-1, ήδη συμβατό με τις περιβαντολογικές απαιτήσεις του 2018, ΝΟx<20mg/kWh.

Άνεση: Αθόρυβος, πλήρως ηχητικά μονωμένος, με στάθμη θορύβου <50dB(A) στην ονομαστική ισχύ, πιστοποιημένος με τις απαιτήσεις CERQUAL.   Οι λέβητες αερίου De Dietrich MPΧ διαθέτουν νέο σύστημα (GCO) με ηλεκτρονικό έλεγχο καύσης.

Το σύστημα GCO διαχειρίζεται ηλεκτρονικά την βαλβίδα αερίου για τον έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η καινοτομία αυτή παρέχει ένα τριπλό όφελος: α) ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το σύστημα GCO ελέγχει το CO και αποτρέπει την διαρροή και κατ΄επέκταση τον κίνδυνο δηλητηρίασης.   β) ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Δεν απαιτείται προσαρμογή της βαλβίδας αερίου κατα την έναυση ανεξάρτητα από τον τύπο του αερίου καυσίμου. Μέγιστη απόδοση σε βάθος χρόνου, το σύστημα GCO πρασαρμόζει συνεχώς την ποιότητα της καύσης προσφέροντάς σας τη μέγιστη απόδοση   Χαρακτηριστικά: Ισχύς: 5,1-28,9kW Ισχύς ζεστού νερού: 33kw Βαθμός απόδοσης (50 βαθμοί Κελσίου/30 βαθμοί κελσίου): 108.9 Παροχή ΖΝΧ: 18.9lt/λεπτό Βάρος: 35kg Διαστάσεις: 70 x 40 x 29.9εκ

Κωδικός προϊόντος: 06061 Κατηγορίες: , ,