, ,

Λέβητας Αερίου Ariston Genus Premium Evo EXT 25

Κωδικός: 06048


Επιτοίχιος λέβητας συμπύκνωσης με λειτουργία AUTO και σχέση διαμόρφωσης 1:10, για εξωτερική χρήση.

Επιτοίχιος λέβητας συμπύκνωσης με λειτουργία AUTO και σχέση διαμόρφωσης 1:10, για εξωτερική χρήση.

Ενεργειακή απόδοση: Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Genus Premium EVO Ext σας δίνει εξοικονόμηση 35% στον λογαριασμό αερίου. Ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση εγγυάται η πλήρως αναλογική αντλία η οποία επιτρέπει 30% οικονομία στην ηλεκτρική κατανάλωση σε σύγκριση με μια συμβατική αντλία. Η λειτουργία «AUTO», μαζί με τα αξεσουάρ θερμορρύθμισης, αποφεύγει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, και συνεπώς έτσι εξασφαλίζεται η μειωμένη κατανάλωση.

Σχεδιασμός και τεχνολογία: Ο Genus Premium Evo Ext επιτρέπει μια πολύ εύκολη και βολική χρήση, χάρη στο Sensys, την διεπαφή του συστήματος που περιλαμβάνεται στον λέβητα. To Sensys, με κυλιόμενο κείμενο, επιτρέπει πολύ καλή πλοήγηση, πλήρη χειρισμό και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων και των κωδικών σφαλμάτων. Ο εξωτερικός αισθητήρας, που περιλαμβάνεται τον λέβητα, επιτρέπει την προσαρμογή της λειτουργίας του λέβητα σύμφωνα με την εξωτερική θερμοκρασία.

Ο Sensys επιπλέον, επιτρέπει μια πλήρη δυνατότητα συστήματος, μπορώντας να φέρει σε επικοινωνία όλα τα εξαρτήματα του συστήματός σας, χάρη στο δίκτυο Bus Bridgnet, το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας. Το ημι-αυτόματο σύστημα πλήρωσης ανιχνεύει την έλλειψη νερού, και επαναφέρει την πίεση του νερού μετά την παρέμβαση του τελικού χρήστη. Μέγιστη άνεση και υψηλότερη απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Άνεση: Χάρη στο Sensys και στον εξωτερικό αισθητήρα, η λειτουργία AUTO αποφεύγει τις διακυμάνσεις τις θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση. Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1:10. Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. Με έναν μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού, παραδίδεται περισσότερο ζεστό νερό όταν η λειτουργία Comfort είναι ενεργή. Το μεγαλύτερο δοχείο διαστολής είναι κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες θέρμανσης.

Ποιότητα: Ο Genus Premium Evo Ext κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Ο αναλογικός ανεμιστήρας δίνει μια πολύ σταθερή παροχή αέρα με σκοπό μια καλή καύση. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού, όπως επίσης η λειτουργία εξαέρωσης προστατεύει από την συσσώρευση αέρα. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Η εξωτερική θύρα ανάλυσης της καύσης επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας καύσης. Το περίβλημα από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, ανθεκτικό στη διάβρωση, προστατεύει τον λέβητα από τις καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικά:

  •  Απόδοση στην ονομαστική ισχύ: 97,3%-108,1%
  • Στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήση
  • Νέος inverter κυκλοφορητής
  • Διαμόρφωση ισχύος 1:10
  • Ιδανικός για εξωτερικούς χώρους
  • Περιλαμβάνεται: ομόκεντρη καπνοδόχος, χειριστήριο Control Sensys, αισθητήρας περιβάλλοντος
Κωδικός προϊόντος: 06048 Κατηγορίες: , ,